Termeni de utilizare2018-11-22T13:17:31+00:00

TERMENI DE UTILIZARE

Va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele informatii in legatura cu termenii de utilizare ai site-ului. Utilizarea acestui website presupune ca sunteti de acord cu Termenii de Utilizare ai acestuia, asa cum sunt descrisi in cadrul acestui document. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu accesati site-ul www.daewoo-electronics.ro.

Site-ul este detinut de catre DAEWOO ELECTRONICS CO. LTD. cu sediul in Blvd. Ion Ionescu de la Brad  Nr. 61-63, Sector 1, 013812, Bucuresti, Romania, CUI:24867752, Autorizatia:1553/12. Site-ul web are ca scop informarea publicului larg in legatura cu gama de produse Daewoo Electronics.

Aceasta pagina poate contine drepturi de proprietate si informatii despre copyright care trebuie sa fie respectate si urmate.

Utilizatorii site-ului pot descarca sau imprima orice material de pe site-ul www.daewoo-electronics.ro pentru uz personal, cu conditia ca acestia sa nu modifice materialele in nici un fel, sa nu stearga si sa nu modifice informatii legate de drepturile de autor sau marca inregistrata.

Nicio informatie de pe acest site nu pote fi copiata, distribuita sau transmisa in nici un fel pentru uz comercial fara acordul scris al Daewoo Electronics. Daewoo Electronics isi rezerva dreptul la proprietate deplina a drepturilor de proprietate intelectuala pentru orice material descarcat de pe acest site.

Informatii cu privire la acest site pot contine inadvertente tehnice sau erori tipografice. Informatiile pot fi modificate sau actualizate fara notificare prealabila. Daewoo Electronics poate face, de asemenea imbunatatiri si/sau modificari in ceea ce priveste produsele de pe site-ul www.daewoo-electronics.ro in orice moment, fara notificare prealabila.

Link-urile din acest domeniu pot face legatura cu alte site-uri din afara site-ului Daewoo Electronics a carei adresa este www.daewoo-electronics.ro. Aceste site-uri nu se afla sub controlul Daewoo Electronics iar acesta nu este responsabil pentru continutul oricarui site legat sau pentru modificarile si actualizarile care se realizeaza pe aceste site-uri.

Daewoo Electronics Co. Ltd. Reprezentanta – Bld. Ion Ionescu de la Brad, nr. 61-63, etajul 2, nr. 9, Sector 1, Bucuresti, Romania.