Retro-noul stil de viata2018-11-23T12:00:50+00:00

STILUL RETRO – NOUA TENDINTA IN MATERIE DE ELECTROCASNICE

Stilul retro readuce la viata stilurile din epocile de mult uitate. Intrucat s-a constatat o preferinta a oamenilor in ultimii ani pentru acest stil, atat in moda cat si in alte domenii, Daewoo Electronics a dezvoltat noua gama de produse Retro Style pentru a veni in intampinarea preferintelor si nevoilor consumatorilor finali.

Astfel, in gama de produse Daewoo Electronics exista 2 categorii de produse care apartin stiluiui retro: frigidere si cuptoare cu microunde.

Amble categorii sunt disponibile pe urmatoarele culori: crem, negru si rosu. Ideal ar fi ca acestea sa fie folosite impreuna intrucat din punct de vedere al designului cat si a culorii se completeaza una pe cealalta.  Folosite separat, dar mai ales impreuna, acestea aduc un plus de eleganta si rafinament designului interior al casei tale.

Cuptoare Retro
Frigidere Retro

Pe langa designul unic al cuptorului cu microunde Daewoo – Retro Style, aceste dispune de: control digital, capacitate 20L, 5 nivele de putere, putere de alimentare de 800W, afisaj LED, program de dezghetare, programe presetate, functia Zero&On, timp programabil pana la 60min.

In ceea ce priveste frigiderele puteti alege intre 2 modele de frigidere cu o usa de capacitati diferite: 79L si 124L. Aceste au clasa de eficienta enrgetica A+, design top table pe care puteti asa fara probleme orice cuptor cu microunde, iluminare LED, sertar Fresh Keeper si compartiment Multi Keeper si usa reversibila.

In cazul in care spatiul este o problema in bucataria dumneavoastra, puteti aseza fara probleme cuptorul cu microunde deasupra frigiderului, datorita designului Top Table al acestei game de frigidere Retro.